Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Tilbakestill databasebrukerpassord i Linux -hosting

Du kan logge inn på nettstedets databaser som en av brukerne du opprettet. Hvis du ikke kan logge på den, kan du prøve å tilbakestille brukerens passord.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke.
    klikk på Administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på MySQL -databaser i Databaser -delen på cPanel -startsiden.
  5. I delen Nåværende brukere , ved siden av brukeren som du ønsker å endre passordet for, klikker du på Endre passord .
  6. Skriv inn de nye passorddetaljene, og klikk deretter Endre passord .

Merk: Hvis du bruker et MySQL-basert program, for eksempel WordPress®, må du oppdatere tilkoblingsstrengene for å bruke det nye passordet.