Tilbakestill Websites + Marketing -nettstedet mitt

Når du tilbakestiller nettstedet ditt, oppretter vi automatisk en sikkerhetskopi av nettstedet ditt før tilbakestillingen, og gir deg deretter muligheten til å velge et nytt nettdesign (tekst, tema, farger, skrifttype, sider, seksjoner osv.). Hvis du ikke liker det nye designet, kan du gjenopprette det gamle designet.

Selv om nettstedet ditt har nytt innhold, vil en tilbakestilling ikke slette noe du administrerer fra instrumentbordet ditt (bilder, video eller opplastede filer i mediebiblioteket, produkter i butikken din, arrangementer eller avtaler, sosiale medier osv.).

Hvis du tilbakestiller nettstedet ditt fordi du ønsker å endre virksomhetskategori eller bilder, bør du vurdere å endre nettstedet i stedet. Du kan endre nettstedskategorien, velge et nytt tema , legge til eller fjerne seksjoner og endre bilder når som helst.

Men hvis du vil tilbakestille nettstedet ditt og starte på nytt, finnes alternativet i innstillingene til nettstedbyggeren din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger , deretter Nettstedshistorikk .
  5. Velg Tilbakestill nettsted .
  6. Velg Ja, start på nytt .
  7. Følg de medfølgende meldingene for å konfigurere nettstedet ditt på nytt.