|  Hjem
Hjelp

Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Resirkuler søknadsutvalget ditt

Du kan resirkulere søknadsutvalget for kontoen din.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Klikk på Dedikert IIS -applikasjonsbasseng for nettstedene dine .

    Merk: Hvis du ikke ser ikonet, klikker du på Vis mer i delen for domenenavnet du ønsker å bruke, og deretter klikker du Dedikert IIS -applikasjonsbasseng for nettstedene dine .

  6. Klikk på Resirkuler .

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.