Restore databases using Site Backup (Web & Classic Hosting)

You can restore your databases to a previous state using a Site Backup backup.

Warning: Using these backups overwrites the entire database, meaning any new data entered since the backup was created will be lost.
  1. Log in to Site Backup.
  2. Click Restore files (Restore files).
  3. From the Date menu, select the backup you want to use.
  4. Click Restore files (Restore files) again.
  5. Click Restore.

Next step


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.