Administrert WordPress Hjelp

Sikkerhetskopier og gjenopprett Managed WordPress-nettstedet

Managed WordPress beholder automatisk sikkerhetskopier 30 dager tilbake i tid – du trenger ikke å aktivere sikkerhetskopieringene. For Pro-kontoer installeres Worker-plugin-modulen, som trengs for at sikkerhetskopier skal kjøre, som standard.

Advarsel: Sikkerhetskopier er kun tilgjengelig for aktive Managed WordPress-planer. Hvis planen fjernes på grunn av feil med fakturering, må du gjenopprette nettstedet fra lokale sikkerhetskopier eller kontakte kundestøtte for flere alternativer.

Opprett en manuell sikkerhetskopi

Selv om en sikkerhetskopi blir opprettet daglig, trenger du av og til en manuell sikkerhetskopi. For eksempel hvis du feilsøker med en plugin, en PHP-feil eller du ønsker å prøve et nytt tema. Slik oppretter du en manuell sikkerhetskopi i Managed WordPress-planen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. I Managed WordPress-delen velger du Administrer alle.
  3. Velg Oversikt fra menyen ved siden av nettstedet du ønsker å ta sikkerhetskopi av.
  4. Velg Sikkerhetskopieringer fra menyen på toppen.
  5. Under Sikkerhetskopi velger du Sikkerhetskopier nå.
  6. Du kan gi sikkerhetskopien et navn for å gjøre det enklere å finne den senere. Standardnavnet er Brukeranmodet sikkerhetskopiering. Du kan overskrive dette med det navnet du finner på selv, og deretter velge Lagre.

Avhengig av hvor stort WordPress-nettstedet ditt er, kan det ta noen minutter å generere sikkerhetskopien.

Gjenopprett nettstedet mitt

De 30 dagene med sikkerhetskopier av WordPress-nettstedet ditt inkluderer filer og database. Du kan velge å gjenopprette filene dine, databasen din eller begge deler.

Advarsel: Alle endringer som foretas etter den valgte sikkerhetskopieringsdatoen, vil gå tapt. Hvis du for eksempel gjenoppretter databasen din, vil elementer som salgsposter, oppføringer og kommentarer som er skrevet etter sikkerhetskopieringsdatoen du velger, bli slettet.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. I Managed WordPress-delen velger du Administrer alle.
  3. Velg Oversikt fra menyen ved siden av nettstedet du vil oppdatere.
  4. Velg Sikkerhetskopieringer fra menyen på toppen.
  5. Fra kalenderen til venstre velger du datoen for sikkerhetskopien du ønsker å gjenopprette. Hvis du har flere sikkerhetskopier opprettet den dagen, velger du den du ønsker å gjenopprette.
  6. Velg Gjenopprett og velg typen sikkerhetskopi du ønsker å gjenopprette ved å krysse av i eller fjerne kryss fra boksen ved siden av den.
    Velg:Hvis dette har skjedd:
    Filer Du har nylig lagt til, endret eller oppdatert temaer/plugin-moduler.
    Du har nylig lastet opp filer via SFTP.
    Du har redigert temaer/plugin-moduler med WordPress-redigeringsprogrammet.
    Database Du har endret noen innstillinger, og nettstedet ditt fungerer ikke lenger.
    Du må rense opp i en stor mengde nylig søppelpost.
    Brukernavnet/passordet ditt er endret uten din kjennskap.
    Filer og database Nettstedet ditt laster bare en hvit skjerm.
    Nettstedssikkerheten din har blitt kompromittert.
  7. Velg Gjenopprett .

Avhengig av hvor stort WordPress-nettstedet ditt er, kan det ta noen minutter å fullføre gjenopprettingen.