Gjenopprett nettstedet mitt ved hjelp av Sikkerhetskopiering av nettsted

Merk: Sikkerhetskopiering av nettsted har ikke blitt solgt som et nytt produkt siden januar 2018. For vår nye sikkerhetskopiløsning, seHva er Sikkerhetskopiering av nettsted?

Du kan gjenopprette hele nettstedet eller individuelle filer og mapper fra en Sikkerhetskopiering av nettsted.

Bruke disse sikkerhetskopiene:

• Overskriver eksisterende filer med kopien av filen fra sikkerhetskopien
  • Påvirker ikke filer som ikke har versjoner i sikkerhetskopien. For eksempel blir filer som er opprettet etter at sikkerhetskopieringen ble tatt hverken slettet eller endret.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke.
    klikk på Administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. På cPanel -startsiden i Filer -området klikker du på Sikkerhetskopiering av nettsted .
  5. Klikk på Gjenopprett filer .
  6. Velg mappene og filene du vil gjenopprette.
  7. Klikk på Gjenopprett filer på nytt.
  8. Klikk på Gjenopprett.