Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hva er WHMCS?

WHMCS er alt-i-ett-klientadministrasjonssystemet for hosting av forhandlere. Det er en WHM -plugin -modul som gir deg muligheter for fakturering og støtte, slik at du har alle verktøyene for å drive hostingvirksomheten deres.

Med WHMCS kan du konfigurere fakturering, hostingpakker, betalingsgateways, API -er for serveradministrasjon, domeneregistrering og tjenester for svindelbeskyttelse.

Det er mange tilpassbare alternativer innen WHMCS. For å lære mer om WHMCS, se WHMCS -nettstedet .