|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Safari på iPhone og iPad: Tøm hurtigbufferen

Hvis du har problemer med å vise nettstedet ditt, kan du prøve å tømme hurtigbufferen og deretter gå tilbake til nettstedet ditt.

  1. Åpne Innstillinger -appen på mobilenheten din.
  2. Trykk på Safari .
  3. Trykk på Tøm logg og nettsteddata .
  4. Trykk på Tøm logg og data for å tømme hurtigbufferen.

Relatert trinn

  • Prøv å se nettstedet ditt igjen.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.