Safari: Tøm hurtigbufferen

Hvis du har problemer med å vise nettstedet ditt, kan du prøve å tømme hurtigbufferen og deretter gå tilbake til nettstedet ditt.

Merk: Når du tømmer hurtigbufferen i Safari, fjernes også alle passordene den lagrer, selv om de ikke fjerner passord som er lagret i Mac OS X -nøkkelringen.

1. Fra Safari-menyen, velg Innstillinger.
    Alternativet Preferanser er uthevet i Safari -menyen
  2. Velg fanen Avansert , og velg deretter boksen ved siden av Vis utviklingsmenyen i menylinjen nederst i vinduet.
  3. Lukk Innstillinger -vinduet.
  4. Velg Utvikl- rullegardinmenyen øverst på skjermen, og velg deretter Tøm hurtigbufre .

Relatert trinn

• Prøv å se nettstedet ditt igjen.