Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Sammenlign Nettstedbygger versjon 6 med Website Builder

Nå som Nettstedbygger versjon 6 -innholdet ditt er flyttet til Website Builder, la oss ta en titt på det nye hjemmet ditt:

Til slutt hjelper vi deg med å introdusere deg for noen av de spennende måtene du kan utvide nettstedet ditt med Website Builder.

Instrumentbordet og Nettstedbygger

I Nettstedbygger versjon 6 var instrumentbordet et sted å designe nettstedet ditt, tilordne en butikk eller jobbe med bilder og videoer. I utgangspunktet var det en innholdsfortegnelse for de andre fanene.
Skjermbilde av Nettstedbygger versjon 6 Instrumentbord

I Website Builder er instrumentbordet fortsatt stedet du legger ned alt bak kulissene for å konfigurere nettstedet ditt-og det har også noe nytt innhold.
Skjermbilde av instrumentbordet

Fra instrumentbordet kan du:

• Rediger og forhåndsvis forhåndsvisning av nettstedet ditt i Nettstedbygger.
  • Sett opp nettbutikken og avtalene dine.
  • Opprett bilder og innlegg på sosiale medier.
  • Administrer listen over kunder og abonnenter, og send markedsføringsmeldinger per e -post.
  • Finn forslag til hvordan du kan forbedre nettstedet ditt.
  • Forbedre SEO for å få nettstedet ditt lettere.
  • Se Insight -poengsummen din.

Les Bli kjent med Website Builder for en grundigere omvisning. Eller hvis du vil ha en video, kan du se kurset Bli kjent med Website Builder for å bli kjent med alle aspekter av nettstedet og instrumentbordet.

Temaer, stiler, farger og skrifttyper

I Nettstedbygger versjon 6 var maler og farger plassert i Stiler -menyen. Å endre skrifttypestiler ble gjort i tekstredigeringsprogrammet.

I Website Builder er alle disse tre innstillingene plassert i Nettstedbygger (velg Rediger nettsted ) under Tema .
Skjermbilde av Tema -fanen, sammen med Nettsted og Innstillinger

Se hvordan du konfigurerer det visuelle merket ditt for å lære mer om å legge til logoen din, endre tema , velge nettstedfarge , endre skrift og størrelse og tilpasse teksten . Vi holder tekstredigering relativt enkel, slik at merket ditt blir mer konsistent, noe som gjør at nettstedet ditt ser mer profesjonelt ut.

Sosiale medier

Nettstedbygger versjon 6 Sosial -menyen inneholdt koblinger til Twitter, Facebook, Flickr og en egendefinert RSS -feed.
Skjermbilde av Nettstedbygger versjon 6 Sosial -instrumentbordet

I Website Builder er Dashboard > Sosialt område hvor du koble til alle dine kontoer på sosiale medier (Facebook, Instagram, Twitter, Google Min bedrift og Yelp). Det er også her du oppretter bilder for nettstedet ditt eller sosiale medier og oppretter og planlegger innlegg på sosiale medier .
Skjermbilde av det sosiale instrumentbordet

I redigeringsprogrammet for nettstedet kan du legge til en del som er synlig for personer som besøker nettstedet ditt, og som inneholder koblinger til dine sosiale medier, eller du kan opprette et bildegalleri med bilder fra Instagram -feeden din.

Innstillinger

I Nettstedbygger versjon 6 inneholdt Innstillinger informasjon som ble opprettet da du først konfigurerte kontoen. Den inneholdt også detaljer som om banneret, søkemotorinformasjon, stavekontroll og andre alternativer skal vises. Innstillinger for bildegalleri og blogg var separate.

I Website Builder åpner du Nettstedredigering og velger deretter Innstillinger .
Skjermbilde av Innstillinger -fanen, sammen med Nettsted- og Tema -fanene

Denne delen inneholder innstillinger relatert til domenet ditt, nettstedprofilen din, analyse og sporing. Noen høydepunkter inkluderer:

• Grunnleggende informasjon som nettstedets navn, virksomhetskategori, e -post, adresse og telefonnummer.
  • Andre koblinger til sosiale medier, slik som YouTube, Pinterest og LinkedIn.
  • Optimalisering av søkemotor (også tilgjengelig fra instrumentbordet i Markedsføring > SEO -verktøyet ), slik at folk lettere kan finne nettstedet ditt.
  • Favicon (det lille ikonet som vises i nettleserfanen).
  • Nettstedshistorikk (og også hvor du finner nettstedets sikkerhetskopier).
  • Informasjonskapsel -banner , som kreves hvis du har noen informasjonskapsler eller sporingsskript .
  • Hvor du kan legge til Google Analytics , Facebook Pixel , Pinterest -metakode og Google AdSense -ID -er og -skript.

Kontaktinformasjon (adresse, telefonnummer, e -post)

I Nettstedbygger versjon 6 måtte du manuelt legge til kontaktinformasjonen din til hjemmesiden og Kontakt oss -sidene.

I Website Builder finnes all kontaktinformasjon i Innstillinger -fanen > Grunnleggende informasjon -området. Med den grunnleggende informasjonen får du overskriftsinformasjonen og alle nye seksjoner med kontaktinformasjon.

Hvis du legger til en del og søker etter «Kontakt», ser du flere forskjellige måter å vise kontaktinformasjon, skjemaer, åpningstider og kart på. Hver kontaktseksjon kan tilpasses.

E -postadresser for kontaktskjemaer og nettstedsmeldinger kan også tilpasses atskilt fra din grunnleggende informasjon.