Sammenlign planer for profesjonell e-post og Microsoft 365-e-post

Dette er hva som er inkludert i planene for profesjonell e-post- og Microsoft 365 fra GoDaddy.

Planer for profesjonell e-post

Start-e-post

Denne planen er kun tilgjengelig som del av en pakke med andre GoDaddy-produkter, og er den samme som Email Essentials. Når start-e-post fornyes, oppgraderes den automatisk til Email Essentials.

Email Essentials

Denne planen gjør det mulig at profesjonell e-post som bruker domenenavnet ditt, kalenderen din og kontaktene dine, kan synkroniseres mellom mobile enheter og e-postklienter. Den inkluderer 10 GB e-postlagring. Email Essentials ble utviklet ene og alene for GoDaddy – den finnes ikke noe annet sted.

Email Plus

Hvis du liker Email Essentials-planen, men trenger mer lagringsplass, gir denne planen deg alle de samme funksjonene samt 50 GB lagringsplass.

Planer for Microsoft 365

Online Essentials

Denne planen tilbyr ikke bare 50 GB lagringsplass for e-post, men også OneDrive (1 TB), fildeling og nettversjoner av Office-programmene Word og Excel, samt mye mer. I tillegg kan du nyte godt av direktemeldinger og nettmøter med lyd eller video i Teams.

Business Premium

Alle funksjonene til Online Essentials — pluss nedlasting til datamaskinen av kjente og kjære Office-programmer, installert på opptil 5 PC-er eller Mac-er, 5 nettbrett/smarttelefoner per bruker, og Office Mobile med apper for Android- og iPhone-enheter. Ikke bare kan du jobbe frakoblet – du kan også enkelt synkronisere filene når de kobles til nettet igjen.

Premium Security

Den ultimate planen! Den har alle Business Premium-programmene, -funksjonene og -appene, og inkluderer våre tilleggsprogram for avansert e-postsikkerhet og e-postarkivering.

Business Premium Enterprise

Denne planen er utviklet for større organisasjoner med behov for utvidede lagrings- og samsvarsfunksjoner. Som for Business Premium får du alle de programmene du trenger, men med ProPlus-versjonen av Office Suite. Den inkluderer 100 GB lagringsplass for e-post og utvidbar OneDrive-lagring. Hvis du vil finne den beste løsningen for teamet ditt, er våre Guides GoDaddy her for å hjelpe.

Mer informasjon

• Hvis du flytter fra en annen e-posttjeneste, kan vi hjelpe deg med overgangen.