Generasjon 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Sammenlign planer for VPS 4. generasjon

GoDaddy virtuell privat server (VPS) 4. generasjon er tilgjengelig i fire planer. Hver plan er tilgjengelig med tre støttenivåer: Selvadministrert, administrert og fullstendig administrert. Se tabellene nedenfor for å finne planen og støttenivået som fungerer best for deg – eller for å se hva din eksisterende plan inkluderer.

Planer for VPS 4. generasjon

Funksjon Start Forbedre Voks Utvid
VM-kjerner 1 2 3 4
RAM 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Lagring 40 60 150 200
OS Alle planer: Linux eller Windows
(se Støttenivåer for detaljer)
Sikkerhetskopier Alle planer: Automatisert og på bestilling
IP-adresser Alle planer: 1 dedikert
SSL-sertifikat Alle planer: Gratis det første året

Støttenivåer for VPS 4. generasjon

Funksjon Selvadministrert Administrert Fullstendig administrert
Kontrollpanel Ingen cPanel/WHM, Plesk cPanel/WHM, Plesk
Linux OS-alternativer CentOS 7, Debian 8, Ubuntu 16.04 LTS cPanel på CentOS 7
(Plesk på Ubuntu 16.04 LTS – kommer oktober 2018)
cPanel på CentOS 7
(Plesk på Ubuntu 16.04 LTS – kommer oktober 2018)
Windows OS-alternativer Windows 2016 Windows 2016 Windows 2016
Overvåk/oppretthold nettverksoppetid
DDOS-angrepsforebygging på nettverksnivå
Ytelsesovervåkning på system- og programvarenivå
Sikkerhetsoppdatering
Apache, MySQL, nettverkssikkerhetsstøtte Begrenset Begrenset
cPanel, WHM, Plesk-støtte Begrenset Begrenset
Tilpasset installasjon av plugin-modul, oppdateringer, støtte Kun installasjon
Nettstedsoverføring fra en annen leverandør til GoDaddy Opptil 5 nettsteder, 10 GB/nettsted, 1 database/nettsted
Feilsøk brukerskriptfeil Begrenset
Tilpasset installasjon av applikasjon, oppdateringer, støtte GoDaddy vil kun undersøke og installere
Databaseadministrasjon
Optimalisering av server Begrenset: Ingen nettsted- eller skriftoppdateringer)
LAMP-støtte
PHP-modulinstallasjon
Sikkerhetskopier av nettsted
Optimalisering av server
SSL-installasjon