Sammenlign verktøy i nåværende og tidligere versjoner

Plasseringen av noen av New Website Builders hovedverktøy blir konsolidert for å gjøre dem lettere å finne og bruke. Disse endringene lanseres i stadier, derfor får ikke alle se den nyeste versjonen når de logger seg på.

Hva er endret?

• I den nye versjonen omfatter de synligste endringene knappene for Butikk, Tema, Sider og Seksjoner. På mobilskjermer vises de i en rad nederst. På datamaskiner/nettbrett vises de til høyre for hovedvinduet:
    knapper i ny mobilversjon
    knapper i ny versjon for datamaskin/nettbrett

Merk: Knappen Butikk / Administrer butikk vises bare dersom du bruker New Website Builder Nettbutikk.

• Den nye versjonen bruker ikke lenger Rediger-knappen, siden du nå klikker på en Rediger / Rediger nettsted-knapp når du logger på. Du får heller ikke se knappen med tre felt, her vist i den forrige versjonens mobil- (øverst) og datamaskin/nettbrett-versjon:
    Forrige versjons Rediger-knapp og knapp med tre felt
  • De andre elementene som før fantes under knappen med tre felt, har blitt flyttet til ruten Nettstedsinnstillinger.
    ruten nettsideinnstillinger
  • En ekstra Publiser nettsted-knapp, som i den forrige versjonen fantes i menyen for knappen med tre felt, har blitt fjernet. I den nye versjonen bruker du i stedet knappen Publiser nettsted (mobil) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).
    hovedknapp for publiser nettsted / publiser