|  Hjem
Hjelp

Nettstedbygger Hjelp

Sammenligne planer

Vi tilbyr fire forskjellige abonnementer for å imøtekomme behovene dine. Ta en titt på tabellen nedenfor for å finne det som passer best for deg — eller hva det nåværende abonnementet ditt inkluderer.

Kjennemerke Privat Virksomhet Business Plus Nettbutikk
Responsivt mobildesign
Hosting av nettsted
Døgnåpen støtte
PayPal-integrering
Sikkerhet (SSL)
Optimalisering av søkemotor
Markedsføring per e-post
Integrering med sosiale medier
Globalt optimert hastighet
Nettbutikk
Integrert handlevogn med sikker kasse
Godtar kredittkort, PayPal med mer
Tilby rabatter og kuponger
Administrer bestillinger og beholdning
Konfigurer fraktgebyrer og skattesatser

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.