Se nettstedsbruken min

Slik kan du se hvor mye plass ditt Pro Administrert WordPress-nettsted bruker.

Merk: Pro-kontoer er kun tilgjengelig i USA og Canada. Se

for informasjon om hvordan du kan se nettstedsbruken for Administrert WordPress-nettsteder med en Basic-, Deluxe-, Ultimate- eller Developer-plan.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle på siden Mine produkter, ved siden av Administrert WordPress.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet du vil vise, og velg Innstillinger.
  4. Klikk på Nettsted i delen Bruk.
    bruk for administrert wordpress-nettsted

Merk: Klikk på Plan for å se hvor mye plass alle nettstedene på planen din bruker.