Se og endre kundeordrer

Bruk disse trinnene for å se og endre kundeordreinformasjon for å finne en bestilling, endre fraktinformasjon, kansellere en bestilling og skrive ut en faktura.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. I Produkt -listen klikker du på Nettbutikk og deretter på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  3. Fra Salg -menyen klikker du på Bestillinger for å se statusen til kundenes bestillinger.
    Bestillingsvisningen gir oversikt

Merk: Hvis du ønsker å se etter en bestemt bestilling, bruker du søkefeltene øverst på Bestillingssiden . Klikk på Bestillingsnr -menyen for å finne den etter Bestillingsnummer, eller bruk Start- og Stopp -dato -feltene. Du kan også klikke på en hvilken som helst kolonneetikett for å sortere alle bestillingene etter den verdien.

4. Klikk på en bestilling i listen for å se detaljene, inkludert kundens leveringsadresse og nylige bestillinger.
    Visning av enkeltbestilling gir detaljer
  5. Klikk på Rediger hvis du trenger å endre en kundes fraktinformasjon. Etter at du har gjort endringer, klikker du på Lagre for å lukke popup-vinduet og gå tilbake til bestillingen.
  6. Du kan klikke på Mer -menyen øverst til høyre på en hvilken som helst produktside for å skrive ut faktura eller kansellere bestilling .
    Klikk på Mer -knappen for å skrive ut eller avbryte

Merk: Nettbutikken genererer ikke refusjon til kunden når du kansellerer en bestilling. Du må gjøre det med Stripe- eller PayPal -kontoen din.