Se SMTP -reléene dine

I Arbeidsområde -kontoen din kan du se antall SMTP -releer du er tilordnet og har brukt. Som standard er du begrenset til 250 SMTP -releer, per adresse, per dag.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Arbeids-e-post.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Til høyre for listen over e -postadresser i kontoen din kan du se en kolonne kalt Relays . Dette vil fortelle deg hvor mange releer som har blitt brukt av hver adresse, ut av hvor mange releer denne adressen har blitt tildelt.