Se WordPress-siden for GoDaddy i WordPress

Hvis du må gå tilbake til WordPress-siden for GoDaddy for Administrert WordPress-nettstedet ditt, kan du klikke på GoDaddy øverst i WordPress-administrasjonspanelet ditt og velge Kontoinnstillinger.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.