Selg domenet mitt med List for Sale

Oppfør domenene dine for salg ved å bruke vår liste for salg (LFS) -oppføringstjeneste . Domenet ditt vil vises for salg på over 100 toppregistratorer og forhandlernettsteder samlet. Hvis domenet ditt har Ownership Protection aktivert, må du nedgradere beskyttelsesplanen før du oppfører domenet. Du kan ikke føre opp domenet ditt hvis det ble registrert eller overført i løpet av de siste 60 dagene, eller hvis en 60-dagers overføringslås ble brukt etter en endring av registrant .

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Sørg for at du er i Enkel listevisning ved å velge ikonet ved siden av domenesøkelinjen.
    tjenestealternativ for domeneregistrering fra menyen
  3. Velg Liste for salg ved siden av domenet du vil føre opp.

Merk: Trenger du å oppføre flere domener? Bruk bulkvisningen vår til å velge domenene dine, og velg deretter Liste for salg over domenelisten og følg instruksjonene på skjermen.

4. Velg Kom i gang .
  5. Angi oppføringsprisen, og velg Neste . Du kan angi din egen pris, eller bruke vår estimerte pris.
  6. Merk av i boksen for å erstatte ditt nåværende nettsted med en «Til salgs» -landingsside, og velg deretter Neste .
  7. Velg Publiser oppføringer for å oppføre domenet ditt. Vi oppretter en Afternic -konto for deg ved hjelp av GoDaddy -kontodetaljene dine. Eller hvis du allerede har en konto, velger du Logg på og skriver inn legitimasjonen din for Afternic -kontoen.
  8. Bekreft at domenet ditt er sendt for oppføring, og velg deretter Oppføringsbehandling for å vise oppføringene dine. Eller velg Lukk for å lukke vinduet.

Vi sender deg en e -post med informasjon om hva som kommer videre.