Selger domener i en 7-dagers offentlig auksjon

GoDaddy Auctions® lar deg føre opp domenenavnet ditt for salg i en 7-dagers offentlig auksjon.

Du angir pris, som er det minste startbudet som kjøpere kan angi for domenenavnet. Potensielle kjøpere byder, og høystbydende vinner når auksjonen avsluttes. Du kan også angi en reservepris slik at domenenavnet kun selges hvis det vinnende budet oppfyller en terskel.

Merk: Potensielle kjøpere kan ikke se reserveprisen, men de kan se at du har angitt en, og om noen har møtt den.

For mer informasjon om oppføringsalternativene, seForklaring av alternativene for GoDaddy-auksjonsoppføring .

1. Logg inn på din GoDaddy Auksjoner regnskap.
  2. Velg fra toppmenyen Liste et domene . Siden Liste et domene vises.
  3. Merk: Hvis du ikke har lagt til minst en betalingstype i GoDaddy Auctions-kontoen din, vises meldingen Konto ikke funnet. Klikk OK for å gå til siden Mine innstillinger. SeEndre kontoinnstillingene dine for GoDaddy-auksjoner for instruksjoner om hvordan du legger til en betalingstype. Når du er ferdig, klikker du Liste et domene for å gå tilbake til siden List Your Domain.

4. I Domenenavn og Bekreft domenenavn felt, skriv inn domenenavnet du vil liste opp.
  5. Fra Oppføringstype , plukke ut 7-dagers offentlig auksjon .
  6. I Legg til oppføringsdetaljer delen, gjør du følgende:
    • Starter budbeløp - Angi minimum startbud i USD. Du må angi minst $ 20.

Merk: For å oppgi domenenavnet ditt for mer enn $ 50 000, må du bruke en oppføringstype Offer / Counter Offer. For mer informasjon, seSelger domener med tilbud / mottilbud eller kjøp nå .

• Valgfri: Legg til reservepris - Hvis du bare vil selge domenenavnet hvis vinnende bud oppfyller en terskel, velger du dette alternativet og angir deretter minimumsbeløpet du vil godta i USD.
    • Velg Auksjonens sluttid - Velg tidsområdet du vil at auksjonen skal avsluttes i.
    • Kategori - Velg kategoriene du vil at domenenavnet ditt skal være oppført i.

Merk: Du mottar en gratis kategori med oppføringen din, og du kan kjøpe fire ekstra kategorier mot en ekstra avgift.

• Valgfri: Inkluderer et nettsted - Velg dette alternativet for å inkludere ditt nåværende, live nettsted ved salg av domenenavnet. Når det er valgt, vises en lenke til nettstedet i oppføringen din.
    • Valgfri: Inneholder vokseninnhold - Velg dette alternativet hvis nettstedet ditt inneholder vokseninnhold.
    • Valgfri: Beskrivelse - Skriv inn en beskrivelse for domenenavnet du oppfører. Hvis du har trafikkdata for domenenavnet, kan du legge dem til beskrivelsen.
  7. Valgfri: I Øk synligheten , kan du øke eksponeringen av domenenavnet ditt med følgende oppgraderinger:
    • Gjør oppføringen til en startside - Velg å oppgi domenenavnet ditt i Feature Listings-delen på Auksjons startside.
    • Gjør oppføringen min til en kategoriside - Velg å oppgi domenenavnet ditt under Kategorioppføringer på den tilhørende Kategorisiden.
  8. I Motta betalinger delen, gjør ett av følgende:
  9. I Avtaler , velg at du har lest og godtar alle relevante avtaler, samt den nye prisstrukturen for GoDaddy Auctions.
  10. Klikk Bli ferdig for å gå videre til kassen, eller klikk Lag en annen oppføring for å liste opp et annet domenenavn før du sjekker ut.

Merk: Hvis du ikke valgte noen oppgraderingsalternativer og du allerede har et GoDaddy Auctions-medlemskap, trenger du ikke å gå videre til kassen for å fullføre oppføringen.

Det kan ta opptil 72 timer for GoDaddy Auctions å aktivere oppføringen.