Selger domener i en sjudagers offentlig auksjon

Med GoDaddy Auctions® kan du oppføre domenenavnet ditt for salg i en 7-dagers offentlig auksjon.

Du angir prisforespørselen, som er det minste startbudet som kjøpere kan angi for domenenavnet. Potensielle kjøpere legger inn bud, og høystbydende vinner når auksjonen avsluttes. Du kan også angi en minstepris, slik at domenenavnet kun selges hvis det vinnende budet oppfyller en terskel.

Merk: Potensielle kjøpere kan ikke se minsteprisen, men de kan se at du har angitt en pris og om noen har nådd den.

For mer informasjon om oppføringsalternativene dine, seForklaring av alternativene for GoDaddy-auksjonsoppføring .

1. Logg deg på GoDaddy Auctions -kontoen din.
  2. Fra Toppmenyen velger du Oppfør et domene . Siden Oppfør et domene vises.
  3. Merk: Hvis du ikke har lagt til minst én betalingstype i GoDaddy -auksjonskontoen din, vises en konto ikke funnet -meldingen. Klikk på OK for å gå til Mine innstillinger -side. SeEndre kontoinnstillingene dine for GoDaddy-auksjoner for instruksjoner om hvordan du legger til en betalingstype. Når du er ferdig, klikker du på Oppfør et domene for å gå tilbake til siden Oppfør domenet ditt.

4. I feltene Domenenavn og Bekreft domenenavn angir du domenenavnet du vil føre opp.
  5. Fra Oppføringstype velger du 7-dagers offentlig auksjon .
  6. I delen Legg til oppføringsdetaljer fyller du ut følgende:
    • Startbudbeløp - Angi det minste startbudet i USD. Du må angi minst $ 20.

Merk: Hvis du vil oppføre domenenavnet ditt for mer enn $ 50 000, må du bruke oppføringstypen Tilbud/mottilbud. For mer informasjon, seSalg av domener med tilbud/mottilbud eller kjøp nå -oppføringer .

• Valgfritt: Legg til minstepris - Hvis du kun vil selge domenenavnet hvis vinnende bud oppfyller en terskel, velger du dette alternativet og angir deretter minimumsbeløpet du vil godta i USD.
    • Velg avslutningstid for auksjon - Velg tidsområdet du vil at auksjonen skal avsluttes i.
    • Kategori - Velg kategoriene du vil at domenenavnet ditt skal være oppført i.

Merk: Du mottar en gratis kategori med oppføringen din, og du kan kjøpe ytterligere fire kategorier mot et ekstra gebyr.

• Valgfritt: Inkluderer et nettsted - Velg dette alternativet for å inkludere ditt nåværende, live nettsted i salget av domenenavnet. Når dette er valgt, vises en kobling til nettstedet i oppføringen din.
    • Valgfritt: Inneholder vokseninnhold - Velg dette alternativet hvis nettstedet ditt inneholder seksuelt innhold.
    • Valgfritt: Beskrivelse - Angi en beskrivelse for domenenavnet du oppfører. Hvis du har trafikkdata for domenenavnet, kan du legge dem til i beskrivelsen.
  7. Valgfritt: I Øk synlighet -delen kan du øke eksponeringen for domenenavnet ditt med følgende oppgraderinger:
    • Gjør oppføringen Min til en hjemmeside -funksjon - Velg for å oppføre domenenavnet ditt i delen Funksjonsoppføringer på Auksjoner -hjemmesiden.
    • Gjør oppføringen min til en kategoriside -funksjon - velg for å oppføre domenenavnet ditt i Kategorioppføringer -delen på den tilsvarende Kategorisiden.
  8. I delen Motta betalinger gjør du ett av følgende:
  9. I Avtaler -delen velger du at du har lest og godtar alle relevante avtaler, i tillegg til den nye prisstrukturen for GoDaddy -auksjoner.
  10. Klikk på Fullfør for å fortsette til kassen, eller klikk på Opprett en annen oppføring for å vise et annet domenenavn før du går til kassen.

Merk: Hvis du ikke valgte noen oppgraderingsalternativer og du allerede har et GoDaddy Auctions -medlemskap, trenger du ikke å gå videre til kassen for å fullføre oppføringen.

Det kan ta opptil 72 timer før GoDaddy Auctions aktiverer oppføringen din.