Selger domener med tilbud / mottilbud eller kjøp nå

GoDaddy Auctions® lar deg selge domenenavn med tilbud / mottilbud eller kjøp nå.

Med tilbud / motbudslister kan du la kjøpere sende inn sine egne tilbud for domenenavnene dine. Når en kjøper legger inn et tilbud, kan du enten godta det, sende inn et mottilbud, eller skyve oppføringen til en 7-dagers offentlig auksjon ved å bruke kjøperens opprinnelige tilbud som åpningsbud. For mer informasjon, seVanlige spørsmål om auksjoner

Når du aksepterer et tilbud eller kjøper godtar motbudet ditt, avsluttes salget. Hvis du inkluderer et Kjøp nå-alternativ, slutter salget når en kjøper godtar Kjøp nå-prisen, eller når du eller en kjøper godtar et tilbud. Det er ingen forpliktelse til å akseptere et tilbud.

For mer informasjon om oppføringsalternativene, seForklaring av alternativene for GoDaddy-auksjonsoppføring .

1. Logg inn på din GoDaddy Auksjoner regnskap.
  2. Velg fra toppmenyen Liste et domene . Siden Liste et domene vises.

Merk: Hvis du ikke har lagt til minst en betalingstype i GoDaddy Auctions-kontoen din, vises meldingen Konto ikke funnet. Klikk OK for å gå til siden Mine innstillinger. SeEndre kontoinnstillingene dine for GoDaddy-auksjoner for instruksjoner om hvordan du legger til en betalingstype. Når du er ferdig, klikker du Liste et domene for å gå tilbake til siden List opp et domene.

3. I Domenenavn og Bekreft domenenavn felt, skriv inn domenenavnet du vil liste opp.
  4. Fra Oppføringstype , plukke ut Tilbud / mottilbud , Tilbud / mottilbud med Kjøp nå , eller Kjøp bare nå .
  5. I Legg til oppføringsdetaljer seksjon, fyll ut gjeldende felt:
    • Prisforespørsel - Angi minimum startbeløp i USD. Du må angi minst $ 10.

Merk: For å be mer enn $ 50 000 for domenet ditt, må du oppgi domenet som et Tilbud / mottilbud med en Minimumstilbud pris på $ 50.000, og du vil være i stand til å motvirke tilbud mottatt med din høyere pris.

• Kjøp nå Pris - Angi beløpet en kjøper umiddelbart kan kjøpe domenenavnet for.
    • Valgfri: Minimumstilbud - Angi minimumsbeløpet en kjøper kan tilby deg for domenenavnet.
    • Kategori - Velg kategoriene du vil at domenenavnet ditt skal være oppført i.

Merk: Du mottar en gratis kategori med oppføringen din, og du kan kjøpe opptil fire ekstra kategorier.

• Valgfri: Inkluderer et nettsted - Velg dette alternativet for å inkludere ditt nåværende, live nettsted ved salg av domenenavnet. Når det er valgt, vises en lenke til nettstedet i oppføringen din.
    • Valgfri: Inneholder vokseninnhold - Velg dette alternativet hvis nettstedet ditt inneholder vokseninnhold.
    • Valgfri: Beskrivelse - Skriv inn en beskrivelse domenenavnet du oppfører. Hvis du har trafikkdata for domenenavnet, kan du legge dem til beskrivelsen.
  6. Valgfri: I Øk synligheten , kan du øke eksponeringen av domenenavnet ditt med følgende oppgraderinger:
    • Gjør oppføringen min til en startside - Velg å oppgi domenenavnet ditt i Feature Listings-delen på Auksjons startside.
    • Gjør oppføringen min til en kategoriside - Velg å oppgi domenenavnet ditt under Kategorioppføringer på den tilhørende Kategorisiden.
  7. I Motta betalinger delen, gjør ett av følgende:
  8. I Avtaler , velg at du har lest og godtar de generelle avtalsvilkårene, medlemsavtalen for GoDaddy Auctions og den nye prisstrukturen for GoDaddy Auctions.
  9. Klikk Bli ferdig for å gå videre til kassen, eller klikk Lag en annen oppføring for å liste opp et annet domenenavn før du sjekker ut.

Merk: Hvis du ikke valgte noen oppgraderingsalternativer og du allerede har et GoDaddy Auctions-medlemskap, trenger du ikke å gå videre til kassen for å fullføre oppføringen.

Det kan ta opptil 72 timer for GoDaddy Auctions å aktivere oppføringen.