GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Send en e -postkampanje

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Du kan sende en hvilken som helst kampanje du oppretter i kontoen din som en e -post. Du kan sende den så mange ganger du vil, og til eventuelle kontakter i abonnentene dine. Du vil også kunne sende en eksisterende kampanje fra mobilenheten din.

1. Hvis du ikke har gjort det allerede, logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Finn kampanjen din på Kampanjer -siden, og klikk på Send -knappen under miniatyrbildet.

Merk: Hvis du sender direkte fra komponisten, klikker du bare på Fortsett -knappen nede i det høyre hjørnet på utformingssiden.

Det er to trinn i sendeprosessen, men ikke bekymre deg! Kampanjen din vil ikke bli sendt før du bekrefter alt etter det siste trinnet.

Mottakerfane

1. Du har to metoder for å velge personer du vil sende til:
    • Feltet Send til enkeltpersoner: Hvis du ønsker å sende en test til bare deg selv, eller noen få personer som ikke er samlet på en liste, skriver du dem bare inn her. Dette feltet er valgfritt.

Merk: Alle som legges til i Send til enkeltpersoner -feltet som IKKE allerede er medlem av Abonnenter, vil bli lagt til Alle abonnenter -listen når du sender.

• Abonnentlister: Klikk på Inkluder ved siden av en liste du vil sende e -posten din til. Klikk på Ekskluder ved siden av listen du vil sørge for at e -posten ikke sendes til.

Merk: Du kan bekrefte listevalgene dine på høyre side av siden.

2. Klikk Fortsett.

Detaljer-fane

1. Rediger følgende alternativer, slik du ønsker.
    AlternativDetaljer
    Fra-navnDette vil gå tilbake til kontonavnet ditt første gangen du sender en e-post. For alle påfølgende utsendelser vil det gå tilbake til det siste navnet du brukte. Du kan redigere dette hver gang du sender.
    Fra-e-postadresseDette vil gå tilbake til konto-e-postadressen ditt første gangen du sender en e-post. For alle påfølgende utsendelser vil det gå tilbake til den siste e-postadressen du brukte. Du kan redigere dette hver gang du sender.
    EmneDette vil som standard være Kampanjetittelen første gangen du sender en utsendelse for en kampanje. Eventuelle påfølgende utsendelser vil gå tilbake til emnelinjen som ble sendt tidligere.
    Andre utsendelse ...Dette er valgfritt. Hvis du velger dette alternativet, vil e-posten din automatisk sendes på nytt om 72 timer til alle som ikke åpnet den første e-posten, med den andre emnelinjen du oppgir.
    Ikke send denne til folk som allerede mottok denDette er valgfritt. Hvis du velger dette alternativet, vil personer som har mottatt denne kampanjen før ikke bli tilsendt denne e-posten. Les mer om dette alternativet.
    Aktiver koblingssporingSørg for at dette er valgt. Dette tillater GoDaddy Email Marketing for å rapportere tilbake detaljene om hva som skjedde med e -postene dine. Vanligvis vil du ikke slå dette av, siden du ikke vil motta statistikkrapportering hvis koblingssporing er deaktivert. Les mer om utsendelsesstatistikk, her.
    Få min e-post til å se fremragende ut på alle enheterDette er valgfritt. E-posten din vil være svarende når dette alternativet er valgt.
    Sosial delingVelg de sosiale plattformene du ønsker å inkludere i deleknappene, øverst i e-posten din. Disse knappene lar leserne dine like, tweete, feste og +1 kampanjene dine.
  2. Klikk på Send-knappen når alt ser bra ut. Men ikke bekymre deg! Kampanjen din vil ikke bli sendt ennå – du har enda en mulighet til å bekrefte alle detaljene.
  3. Her er din siste sjanse til å se alt over. Alle mottaker- og utsendingsdetaljene dine vises på ett sted. Klikk Ser bra ut. Send den! for å få utsendelsen på vei.

Merk: Hvis du trenger å gjøre noen endringer til disse detaljene, klikker du på Avbryt -koblingen nederst til venstre.

Hvis dette er første gangen du sender, kan det hende du må gå gjennom vårt raske verifiseringstrinn. Ellers er e -posten din på vei!

Send fra en mobilenhet

Du kan sende en eksisterende kampanje på nytt fra mobilenheten din.

1. Når du er logget på Email Marketing -kontoen din, finner du kampanjen du vil sende på nytt.
  2. Trykk på Send igjen for å få tilgang til kampanjen.
    Trykk på Send igjen
  3. Angi e -postadressen dit du vil sende kampanjen til.
    Skriv inn e -post
  4. Trykk på Send for å sende kampanjen på nytt.
    Trykk på send

Neste trinn

• Lær alt om markedsføringsstatistikken for e -post du kan bruke til å analysere utsendelsene dine.