Send bestillingene mine

Gratulerer med salget! Nå er du klar til å ferdigstille og sende ut bestillingene dine.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Åpne produktene dine fra Instrumentbord:
    • I Website Builder går du til Butikk og velger Bestillinger.
      I Nettsteder + Markedsføring går du til Butikk og deretter Bestillinger
    • I Premium-nettbutikken går du til Sales (Salg) og velger Orders (Bestillinger).
      I Premium-nettbutikken går du til Sales (Salg) og deretter Orders (Bestillinger)
  4. Velg et betalt bestillingsnummer og åpne det.
  5. Velg Create Shipping Label (Opprett fraktetikett) for å registrere deg eller logge på Shippo.
  6. Merk: Shippo beregner ikke fraktkostnader. Du må legge til fraktomkostninger for produktene dine.

7. Velg Create Label (Opprett etikett).
  8. Merk: Hvis en ny bestilling ikke vises i din Shippo-liste, skal du bruke koblingen Sync Orders (Synkroniser bestillinger) øverst til høyre. Hvis ikke den nye bestillingen vises, kan du oppdatere nettleservinduet. I tilfeller hvor Shippo må dele opp leveringen, vises ikke etikettalternativet.

9. Skriv inn transportør og sporingsnummer.
    Angi sporingsinformasjon og ferdigstill bestillingen
  10. Velg Submit (Send inn). Bestillingen blir nå ferdigstilt, og kunden vil motta en e-post som forteller dem at bestillingen er sendt.