Send e -post fra nettpost

Trinn 5 i serien Konfigurer arbeids -e -postkontoen min.

Test e -postkontoen din fra en enhet du selv velger og Nettpost.

1. Logg på Nettpost med e -postadressen og passordet ditt. (GoDaddy -brukernavnet og -passordet ditt vil ikke fungere her.)
  2. For å åpne en ny e -post , klikker du på Skriv.
  3. Angi arbeids -e -postadressen din i Til: -feltet. Alternativt kan du angi en personlig e -postadresse.
  4. Skriv inn ordet "Test" i Emne: -feltet og brødteksten til e -posten.
  5. Klikk på Send .
  6. Vent noen minutter og sjekk e -posten din på telefonen eller datamaskinen. Når du ser e -posten din, åpner du den og velger Svar .
  7. Skriv inn "Test respons" i e -postmeldingen og Send .

Du vil se e -postresponsen din i nettpostinnboksen.