Send e-posten som bekrefter overføringen på nytt

Når du kjøper en domeneoverføring til GoDaddy, sender vi en e-postbekreftelse til den administrative e-postadressen som er på domenet. Du trenger e-posten for å bekrefte domeneoverføringen. Du kan sende e-posten som bekrefter overføringen til administrator-e-postadressen din når som helst.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra Domener-menyen velger du Overføringer:
    velg overføringer fra domener-menyen
  3. Under Pågående overføringer-overskriften velger du Overføring ut.
    overføringer inn eller ut
  4. Kryss av i boksen ved siden av domenet eller domenene du ønsker å sende e-posten på nytt for. Eller klikk på avkrysningsikonet og Velg alle
  5. Velg Send e-post på nytt.

Du vil se en "Send e-post på nytt sendt"-varsel, som lar deg vite at e-posten er blitt sendt på nytt til administrator-e-postadressen på domenenavnet.

Relaterte trinn

• Sitter overføringen fast eller mottar du feilmeldinger? Sjekk ut våre feilsøkingstips.