Send e -post fra en alternativ e -postadresse

Ved å bruke arbeids -e -post kan du sende e -post med en annen e -postadresse enn den primære e -postkontoen din.

Forutsetning : Før du kan sende e -post med en alternativ adresse, må du først legge til en identitet .

1. Logg på arbeids -e -postkontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Skriv e -post øverst til høyre på siden.
    Klikk på Skriv e -post
  3. Skriv e -postmeldingen din.
  4. I e -postoverskriften fyller du ut de gjeldende Til- og Emne -feltene.
  5. Klikk på pil ned -knappen til høyre for Fra -boksen, og velg e -postadressen (identiteten) du vil bruke fra listen.
    Klikk på nedpilen
  6. Klikk på Send .