Send e -post ved hjelp av System.Net.Mail i Windows -hosting

For å sende e -post ved hjelp av System.Net.Mail, må du konfigurere SMTP -tjenesten i programmets web.config -fil ved å bruke disse verdiene for mailSettings :

system.net > mailSettings > smtp from = "your email address"> network host = "relay-hosting.secureserver.net" port = "25" / > /smtp > /mailSettings > /system.net >

Nettverksregelens verdi vil bli brukt når du installerer en SmtpClient i koden din.

Eksempel på C# -kode

Du kan deretter bruke kode som ligner på denne for å sende e -post fra søknaden din:

MailMessage message = new MailMessage ();
message.From = new MailAddress (" e -postadressen din");

message.To.Add (ny MailAddress (" mottakeren din "));

message.Subject = " emnet ditt ";
message.Body = " innholdet i e -posten din";

SmtpClient -klient = ny SmtpClient ();
client.Send (melding);