Send en e -post for endring av en domenekonto på nytt

Etter at du har startet en endring av en domenekonto, sender vi en e -post til den nye kontoinnehaveren for å godta domenet. Hvis den nye registranten ikke finner den e -posten eller slettet den ved et uhell, kan du sende den på nytt når som helst.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra Domener -fanen i toppmenyen velger du Venter på kontoendringer .
    vis ventende kontoendringer
  3. Under Overføringen Ventende overføringer velger du Overføringer ut .
    vis ventende kontoendring
  4. Kryss av i boksen ved siden av domenet eller domenene du ønsker å sende e-posten på nytt for. Eller klikk på avkrysningsikonet og Velg alle
  5. Velg Send e -post på nytt over domenelisten din.

Merk: E -posten sendes på nytt til e -postadressen som ble angitt da kontoendringen ble startet. Hvis e -postadressen ble angitt feil, må du kansellere den gjeldende forespørselen og sende inn en ny kontoendring med riktig e -postadresse.

Neste trinn

• Etter at e -posten er sendt, må du sørge for å godta domenet til den nye kontoen for å fullføre prosessen.