GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Send en e -postkampanje

Du kan sende en hvilken som helst kampanje du oppretter i kontoen din som en e -post. Du kan sende den så mange ganger du vil, og til eventuelle kontakter i abonnentene dine. Du vil også kunne sende en eksisterende kampanje fra mobilenheten din.

1. Hvis du ikke har gjort det allerede, logg deg på GoDaddy Email Marketing-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Finn kampanjen din på Kampanjer -siden, og klikk på Send -knappen under miniatyrbildet.

Merk: Hvis du sender direkte fra komponisten, klikker du bare på Fortsett -knappen nede i det høyre hjørnet på utformingssiden.

Det er to trinn i sendeprosessen, men ikke bekymre deg! Kampanjen din vil ikke bli sendt før du bekrefter alt etter det siste trinnet.

Mottakerfane

1. Det er to måter å velge hvem du skal sende til:
    • Sende til enkeltpersoner-felt: Hvis du ønsker å sende en test bare til deg selv, eller et par stykker som ikke er samlet på en liste, skriver du dem bare inn her. Dette feltet er valgfritt.

Merk: Alle som legges til i Send til enkeltpersoner -feltet som IKKE allerede er medlem av Abonnenter, vil bli lagt til Alle abonnenter -listen når du sender.

• Abonnentlister: Klikk på Inkluder ved siden av en liste du vil sende e -posten din til. Klikk på Ekskluder ved siden av listen du vil sørge for at e -posten ikke sendes til.

Merk: Du kan bekrefte listevalgene dine på høyre side av siden.

2. Klikk Fortsett.

Detaljer-fane

1. Rediger følgende alternativer slik du føler for det.
    Alternativ Detaljer
    Fra-navn Dette vil gå tilbake til kontonavnet ditt første gangen du sender en e-post. For alle påfølgende utsendelser vil det gå tilbake til det siste navnet du brukte. Du kan redigere dette hver gang du sender.
    Fra-e-postadresse Dette vil gå tilbake til konto-e-postadressen ditt første gangen du sender en e-post. For alle påfølgende utsendelser vil det gå tilbake til den siste e-postadressen du brukte. Du kan redigere dette hver gang du sender.
    Emne Dette vil som standard være Kampanjetittelen første gangen du sender en utsendelse for en kampanje. Eventuelle påfølgende utsendelser vil gå tilbake til emnelinjen som ble sendt tidligere.
    Andre utsendelse ... Dette er valgfritt. Hvis du velger dette alternativet, vil e-posten din automatisk sendes på nytt om 72 timer til alle som ikke åpnet den første e-posten, med den andre emnelinjen du oppgir.
    Ikke send denne til folk som allerede mottok den Dette er valgfritt. Hvis du velger dette alternativet, vil personer som har mottatt denne kampanjen før ikke bli tilsendt denne e-posten. Les mer om dette alternativet.
    Aktiver koblingssporing Sørg for at det er valgt. Dette lar GoDaddy Email Marketing rapportere tilbake til deg med detaljer om hva som skjedde med e-postene dine. Vanligvis bør du ikke slå av dette, siden du ikke kommer til å motta noe statistikkrapportering hvis koblingssporing er deaktivert. Les mer om utsendelse-statistikk her.
    Få min e-post til å se fremragende ut på alle enheter Dette er valgfritt. E-posten din vil være svarende når dette alternativet er valgt.
    Sosial deling Velg de sosiale plattformene du ønsker å inkludere i deleknappene, øverst i e-posten din. Disse knappene lar leserne dine like, tweete, feste og +1 kampanjene dine.
  2. Klikk på Send-knappen når alt ser bra ut. Men ikke bekymre deg! Kampanjen din vil ikke bli sendt ennå – du har enda en mulighet til å bekrefte alle detaljene.
  3. Her er den siste sjansen din til å se over alt. Alle detaljene om mottakerne og utsendelsen vises sammen for deg på ett sted. Klikk på Ser bra ut. Send den! for å få utsendelsen avgårde.

Merk: Hvis du trenger å gjøre noen endringer til disse detaljene, klikker du på Avbryt -koblingen nederst til venstre.

Hvis dette er første gangen du sender, kan det hende du må gå gjennom vårt kjappe bekreftelsestrinn. Hvis ikke er e-posten din på vei!

Send fra en mobilenhet

Du kan sende en eksisterende kampanje på nytt fra mobilenheten din.

1. Når du er logget på Email Marketing -kontoen din, finner du kampanjen du vil sende på nytt.
  2. Trykk på Send på nytt for å få tilgang til kampanjen.
    Trykk på Send igjen
  3. Angi e -postadressen dit du vil sende kampanjen til.
    Skriv inn e -post
  4. Trykk på Send for å sende kampanjen på nytt.
    Trykk på send