Send en hilsen -e -post

Når du skriver en e -post, kan du inkludere et gratulasjonskort med meldingen. Animerte gratulasjonskort identifiseres med et rødt banner og vises i det statiske e -postvinduet.

For å sende et gratulasjonskort

1. Klikk på Skriv .
  2. Velg Rich Text .
  3. Gå til Hilsen -fanen, eller velg Hilsen fra Send som -listen.
  4. Fra Velg gratulasjonskort -dialogboksen velger du kategorien og velger kortet du vil sende.
  5. Skriv hilsenen, og klikk deretter på Send .

For å vise animerte kort, klikker mottakeren på koblingen og den animerte meldingen åpnes i et nytt vindu.