GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Send en test -e -post til meg selv

Du har opprettet kampanjen og vil se hvordan den ser ut. Send en testmelding til deg selv.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Kampanjer -siden gjør du ett av følgende:
    • Mens du er i redigeringsmodus på komponistskjermen, klikker du på Forhåndsvisning -knappen.
      Klikk på Forhåndsvisning -knappen
    • Når du ikke er i redigeringsmodus , klikker du på miniatyrbildet på kampanjen du vil bruke.
      Klikk på miniatyrbildet
  3. Klikk på Send en test nederst på siden.
    Klikk på knappen Flere statistikker
  4. Bekreft e -postadressen din og klikk på Send test .
    Klikk på knappen Flere statistikker

Du kan ikke sende en testutsendelse til og fra den samme e -postadressen. Du må kanskje endre e -postadressen for denne testen. For mer informasjon, se Feilsøke sending av en test og ikke mottak av den .

5. Sjekk e -postinnboksen for å vise testutsendelsen.