Send tekstmeldinger fra e -posten min

Hvis du har lagt til en kontakts mobilnummer og operatør i adresseboken, kan du skrive og sende tekstmeldinger til dem fra nettpost.

Du kan bare skrive tekstmeldinger i vanlig tekst -format, og meldinger er begrenset til 160 tegn, inkludert emnelinjen. Du trenger ikke å angi en emnelinje for tekstmeldinger. Du har muligheten til å sende dem en tekst og en e -post samtidig.

1. Logg på Arbeids-e-postkontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Skriv .
  3. Fra Send som -listen velger du E -post og tekstmelding eller Tekstmelding .
  4. Klikk på For å velge en kontakt fra adresseboken. Bruk kommaer for å skille kontakter og e -postadresser. Du kan også legge til en CC- eller en BCC -telefonkontakt fra adresseboken.
  5. Hvis du vil sende en kopi av tekstmeldingen til en annen bruker, skriver du inn brukerens e -postadresse i CC -feltet.
  6. Hvis du vil sende en blind kopi av tekstmeldingen til en annen bruker, skriver du inn brukerens e -postadresse i feltet BCC. E -postadresser i BCC -feltet vises ikke for andre brukere som mottar meldingen.
  7. I Emne -feltet skriver du inn emnet for tekstmeldingen.
  8. Skriv inn meldingen din i tekstboksen.
  9. Når du er ferdig, klikker du på Send .