Sende filer med offentlige koblinger på nettlagring

Nettlagring lar deg opprette offentlige koblinger for å dele filer og mapper gjennom koblinger som kan lastes ned.

For å sende filer eller mapper med offentlige koblinger

1. Logg på Nettlagring .
  2. Finn og velg filene eller mappene du vil dele.

Merk: For å velge flere filer, trykk og hold nede CTRL- eller CMD -nøkkelen, og klikk deretter på de individuelle filnavnene du vil velge.

3. Klikk på pilen til høyre for filen, og velg deretter Offentlig kobling .
  4. Klikk på OK.
  5. Velg metoden du vil dele filen. Du kan kopiere, sende en e -post, Facebook eller tweet den offentlige koblingen.
  6. Hvis du velger å sende den offentlige koblingen via e -post, fyller du ut følgende:
    For å
    angi e -postadressene til mottakerne for offentlig kobling.
    Emne
    Angi en emnelinje for e -postmeldingen.
    Kommentar
    Skriv inn eventuelle kommentarer du vil inkludere i e -postmeldingen.
  7. Klikk på OK.

Nettlagring sender e -post til mottakeren en Offentlig kobling for å laste ned filen.

For å fjerne en Offentlig kobling, høyreklikker du på filen eller mappen, velger Administrer offentlig kobling , klikk Fjern offentlig kobling og klikk deretter Ja .

Hvis du holder markøren over ikonet for offentlig kobling, vises opprettelsesdatoen og antallet nedlastinger for den offentlige koblingen. URL -adressen til den offentlige koblingen vises når du klikker på ikonet.

Merk: For å passordbeskytte en fil, legg til et passord når boksen for offentlig kobling åpnes, og klikk deretter på Bruk .