Sende inn nettstedskartet ditt til flere søkemotorer

Nettstedskartet ditt definerer strukturen og innholdet på nettstedet ditt, som er noe søkemotorer bruker til å kravlesøke og indeksere nettstedet ditt slik at det kan bli rangert i søkeresultatene.

Søkemotorsynlighet V1 lar deg sende inn nettstedskartet ditt til nettsteder som Google®, Bing® og Yahoo!® met ett klikk. Slik gjør du det:

Slik sender du inn nettstedskartet ditt til flere søkemotorer:

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Søkemotorsynlighet V1.
  3. Klikk på Start ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Fra Instrumentbord-fanen klikker du på Send inn.
  5. På siden Send nettstedskartet ditt klikker du på Submit To All (Send inn til alle) eller send inn til enkelte søkemotorer.

Hvis nettstedskartet ditt ikke registreres:

1. Hvis Søkemotorsynlighet V1 ikke registrerer et nettstedskart, klikker du på Tells us where to look (Angi hvor vi skal lete).
  2. Vinduet Find Sitemap (Finn nettstedskart) åpnes. Angi plasseringen til nettstedskartet fra nettstedet ditt.
  3. Klikk på Valider. (Valideringen tar noen få sekunder.)
  4. Klikk på OK.
  5. På siden Send nettstedskartet ditt klikker du på Submit To All (Send inn til alle) eller send inn til enkelte søkemotorer.

Merk: Hvis du er en Website Builder®- eller Hurtighandlevogn®-kunde, oppdager Søkemotorsynlighet V1 nettstedskartet ditt automatisk.

For mer informasjon, se under