Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Serverressurser for Gen 3 -servere

Serveren din har maksimalt antall ressurser den kan bruke. Mengden ressurser serveren din har, er basert på hvilken plan du har.

VPS -ressurser

Linux VPS

RessurstypeEconomyVerdiDeluxeUltimat
Minne (GB)1248
Diskplass (GB) 24060120240

Windows VPS

RessurstypeEconomyVerdiDeluxeUltimat
Minne (GB)2348
Diskplass (GB) 24090120240

Alle virtuelle servere har 5000 SMTP -releer per dag.

Dedikerte servere

RessurstypeEconomyVerdiDeluxeUltimat
Minne (GB)481632
Diskplass (TB) 211.522

Alle dedikerte servere kommer med:

• 3 Dedikerte IP -adresser (kun administrert og fullstendig administrert)
  • Ikke -målt båndbredde 1
  • 4 CPU 3,1 GHz CPU -kjerner
  • 5000 SMTP -releer per dag

1 Vi begrenser ikke mengden lagring og båndbredde nettstedet ditt kan bruke så lenge det er i samsvar med hostingavtalen. Skulle nettstedets båndbredde eller lagringsbruk utgjøre en risiko for stabiliteten, ytelsen eller oppetiden til serverne våre, vil vi varsle deg via e -post, og du kan bli bedt om å oppgradere, eller vi kan begrense ressursene nettstedet ditt bruker. Det er svært sjeldent at et nettsted bryter med vår hostingavtale , og blir vanligvis bare sett på nettsteder som bruker hosting for fildeling eller lagring.

Advarsel: 2 Maksimal diskplassstatistikk tar ikke hensyn til overliggende systemprogramvare, inkludert virtualiseringsplattformen på vertserveren. For å oppnå optimal ytelse og stabilitet, bør du la 20% av maksimal diskplass være tilgjengelig hele tiden. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til at serveren din opplever tekniske problemer. Hvis du trenger mer diskplass, kan du oppgradere serveren din, eller la en av våre eksperter utføre en Disk Space Audit .