Legg til pakkens fraktvekt og -mål

Vekt- og transportørbaserte fraktmetoder krever pakkens vekt og mål for å fastslå fraktkostnadene. Denne informasjonen er basert på emballasjen som brukes ved frakt av et produkt. Hvis du ønsker å ta med detaljer om selve produktet, legger du dem til i produktbeskrivelsen.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet utvider du Butikk og velger Produkter.
  4. Velg et produkts navn eller bilde for å åpne det.
  5. Velg Frakt-fanen, og angi pakkens vekt og mål.
    Skriv inn pakkens vekt og mål
    Merk: Hvis du vil bytte mellom metersystemet og britisk standard, går du til Butikk og velger Innstillinger. Endre Målesystem i delen Regional informasjon.
  6. Velg hvordan du vil beregne fraktkostnader.
    • Hvis du velger Regn ut for meg ved hjelp av fraktmetoder, vil kundene din velge frakt basert på metoden(e) du konfigurer når du legger til eller endre fraktmetoder.
    • Hvis du velger Denne artikkelen sendes alltid gratis eller Angi et fraktgebyr for denne artikkelen, vil disse alternativene gjelde for alle i verden, uansett fraktrestriksjonene du legger til i fraktmetodene.
  7. Velg Lagre eller Lagre og legg til en annen / ett annet for å fullføre. Endringene vises nå i butikken din.