Konfigurer en egendefinert 404 -side i Windows Hosting

404 sider vises når noen prøver å få tilgang til en side på nettstedet ditt som ikke finnes.

Med hostingkontoene våre kan du bruke hjemmesiden din som 404 -siden, eller du kan opprette en egendefinert konto.

Merk: Skripter på serversiden, som ASP.NET og PHP, fungerer kanskje ikke på tilpassede 404-sider på grunn av hvordan nettserverprogramvare (f.eks. IIS og Apache) håndterer dem.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. I delen for domenet du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer .
  6. Klikk på Hosting -innstillinger .
  7. Velg Egendefinerte feildokumenter , og klikk deretter OK .
  8. Klikk på Virtuelle kataloger .
  9. Gå til Feildokumenter -fanen.
  10. Naviger til den andre siden med feil, og klikk deretter på 404 .
  11. I feltet Plassering skriver du inn URL -adressen til 404 -siden du vil bruke, og klikker deretter på OK .

Merk: Feildokumenter må være synlige på nettet, dvs. i httpdocs- katalogen din eller hostes et annet sted.