Konfigurere cPanel-e-postkontoer

cPanel lar deg opprette nye e-postadresser på domenene som er hostet på kontoen din.

1. Logg på cPanel:
    • Gå til http://myDomainName/cpanel, der myDomainName er domenet ditt og domenets suffiks, for eksempel coolexample.com. Du vil trenge brukernavnet og passordet ditt for cPanel.
    • Eller du kan komme deg dit gjennom Linux Hosting-instrumentbordet ditt.
  2. I delen E-post klikker du på Kontoer.
  3. Klikk på Opprett konto.
  4. Fyll ut feltene på skjermen og klikk deretter på Opprett konto.

Merk: Innbokskvoten teller mot bruk av diskplass og antall filer på kontoen din.

Neste trinn

Har du problemer?

• Hvis du har problemer med å legge til en cPanel-e-postkonto til Outlook.com-e-post, sjekker du ut Outlook.coms postmester for hjelp.
  • Hvis cPanel-e-postkontoene dine ikke fungerer, må du sannsynligvis oppdatere e-postinnstillingene til domenenavnet ditt (teknisk kjent som MX-posten til dens DNS-sonefil) – vi har den informasjonen for deg i Konfigurering av DNS for cPanel-domenet ditt.