Outlook 2007, 2010 og 2013 slutten av støtten

Fra og med 1. november 2021 støttes ikke lenger Microsoft 365 -tjenester i noen versjoner av Outlook for Windows. Følgende versjoner av Outlook støttes ikke lenger:

• Outlook 2007
  • Outlook 2010 (utfasing begynner januar 2022)
  • Outlook 2013 (versjoner før 15.0.4971.1000; alle versjoner vil bli faset ut innen april 2023 )
  • Outlook 2016 (versjoner før 16.0.4600.1000)

Hvis du for øyeblikket bruker Microsoft 365 -e -post i disse versjonene, oppdater til den nyeste versjonen for å fortsette å bruke Outlook på Windows -skrivebordet. Er du usikker på hvilken versjon du har? Finn din versjon av Outlook .

Få den nyeste versjonen av Outlook

Hvis du har Microsoft 365 Business Professional, inkluderer abonnementet ditt Microsoft Office. Følg disse instruksjonene for å laste ned den nyeste versjonen av Office og fortsette å bruke Outlook.

Hvis du har en versjon av Microsoft 365 som ikke inkluderer stasjonære versjoner av Office, kan du oppgradere plantypen din ved å følge disse instruksjonene . Business Professional eller større abonnementer inkluderer nedlastbare Office -apper med Outlook.

Som et annet alternativ kan du sjekke e-posten din ved hjelp av Outlook på nett, Microsofts nettbaserte e-post. Logg på Outlook på nett .