Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Konfigurer Gen 3 -serveren min

Du har allerede kjøpt en server — nå må du konfigurere den, som omfatter administrative greier som brukernavn og passord.

Merk: Disse trinnene gjelder for Gen 3 -serverne våre. Trinnene for å konfigurere 4. generasjon -serveren din er litt annerledes.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere.
  3. Ved siden av serveren du ønsker bruke, klikker du på Administrer.
  4. I delen for serveren du ønsker å bruke, klikker du på Konfigurer.
  5. Fyll ut de følgende feltene, og klikk deretter Opprett:
    FeltHva du skal gjøre ...
    ServernavnAngi et navn du vil at serveren din skal henvises til som.
    BrukernavnAngi et brukernavn å logge på serveren din med.
    Passord og
    Bekreft passord
    Angi et passord å logge på serveren med.
    Datasenter-region[Kommer snart] Velg stedet hvor du ønsker å opprette serveren din.
    BildeVelg operativsystemet du ønsker å bruke.
    KontrollpanelVelg kontrollpanelet du ønsker å bruke.1
    Importer nettstedene dineVelg alle cPanel delt hosting-kontoer du ønsker å importere (mer informasjon).

1 Ikke alle kontrollpaneler er tilgjengelige på alle bilder/operativsystemer. Du kan for eksempel ikke velge cPanel dersom du ønsker å bruke Fedora på VPS. For å bruke kontrollpanelet, du velge et kompatibelt bilde/operativsystem.