Konfigurer Linux -hostingkontoen min

Etter at du har kjøpt en Linux Hosting -plan, må du konfigurere den før du kan bruke den til å hoste nettstedet ditt.

Advarsel: Når du konfigurerer en konto, endres et domenes DNS -poster, slik at et eksisterende nettsted og e -postadresser kan slutte å fungere. For å få hjelp til å finne den beste banen, klikker du på Chat nå for å kontakte oss nå for å ta kontakt med en GoDaddy -veiledning døgnet rundt.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Netthotell klikker du på Konfigurer ved siden av Linux -hostingkontoen du vil konfigurere.
    velg konfigurer
  3. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter påAvslutt.
  4. Merk: Hvis du konfigurerer kontoen din med et internasjonalisert domenenavn , må du angi punktkodeversjonen av domenenavnet.

Neste trinn

Mer informasjon

• Brukernavnet og passordet ditt for cPanel genereres tilfeldig under oppsettet. Du kan endre passordet ditt i kontoens instrumentbord.