Legg til Microsoft 365 -e -posten min i Outlook på Android

Trinn tre i Konfigurer min Microsoft 365-konto-serien.

Legg til Microsoft 365 -e -postkontoen din i Outlook for Android. Du kan sende og motta e -post fra telefonen din når du er på farten.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post .

Påkrevd: Sørg for at du har Outlook -appen før du fortsetter. For å laste ned Outlook bruker du kameraet på telefonen til å skanne denne QR -koden.
qr -kode for nedlasting av Microsoft Outlook -app
  1. Åpne Outlook.
    Outlook -blå konvolutt med en hvit O
  2. Trykk påKonto -menyikon Outlook -app for Android konto -menyen, og deretterGir -knapp Innstillinger . Hvis du er en ny bruker, trykker du på LEGG TIL KONTO og hopper til trinn 4.
  3. Trykk på LEGG TIL E -postkonto , og deretter Legg til en e -postkonto .
    Legg til en e -postkonto
  4. Angi Microsoft 365 -e -postadressen din, og trykk deretter på Fortsett .
    • Det kan hende du får siden Kontoer funnet . Hvis e -postadressen du konfigurerer står oppført, trykker du på avmerkingsboksen ved siden av den og deretter på Fortsett . Ellers trykker du på HOPP OVER Disse kontoene .
  5. Angi passordet ditt for Microsoft 365, og trykk deretter på Logg på . Du må kanskje velge kontotypen som Arbeid eller Skole , ikke Privat , for å fortsette.
    Angi e -postpassord og logg på
  6. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  7. Hvis dette er den første e -postkontoen din på Outlook for Android, blir du spurt om du vil legge til en konto til. Trykk på KAN SENTERE for å gå til Outlook -innboksen. Hvis dette ikke er den første kontoen din, blir du tatt tilbake til innstillingssiden.
    Legg til enda en kontoopplevelse på Android

Microsoft 365 -e -posten din er nå på Outlook for Android, og du er klar!