Legg til Microsoft 365-e-postadressen min i Outlook på Windows

Trinn tre i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen min.

Legg til Microsoft 365-e-posten din i Outlook 2016 (eller nyere) for Windows PC. Deretter kan du sende og motta e-post på farten.

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post.

1. Åpne Outlook. Har du ikke appen? Slik laster du den ned.
    Outlook-ikon, blå konvolutt med hvit o
  2. Hvis du er en ny bruker, går du til trinn 3. Ellers velger du Fil og deretter + Legg til konto.
    Under Kontoinformasjon, + Legg til konto
  3. Angi e-postadressen din for Microsoft 365 og velg Koble til.
    • Hvis boksen E-postadresse er utfylt på forhånd med en annen e-postadresse, kan du velge den riktige adressen fra rullegardinmenyen eller slette den utfylte adressen og skrive den riktige.
      Angi e-postadresse og velg Koble til
  4. Angi passordet for e-postkontoen og velg Logg på. Du må kanskje velge kontotypen din som Arbeid eller skole, ikke Privat, for å fortsette.
    Angi passordet for e-post og logg på
  5. Hvis administratoren din aktiverte godkjenning med flere faktorer (MFA), verifiserer du kontoen din eller konfigurerer autentiseringsappen.
  6. Hvis du er en ny bruker, kan du legge til en annen e-postadresse og deretter velge Neste. Ellers velger du Fullført.
    legg til en annen e-postadresse eller velg fullført

Microsoft 365 har nå blitt lagt til i Outlook.