Konfigurer Microsoft Authenticator -appen

Microsoft Authenticator -appen bidrar til å forhindre uautorisert tilgang til e -postkontoen din. Når du logger på, vil appen bekrefte at det virkelig er deg, slik at viktig informasjon forblir sikker.

Merk: Du kan legge til Autentiserings -appen på opptil fem enheter.

Trinn 1: Åpne Autentiserings -appen

1. Installer og åpne Microsoft Authenticator for Android eller iOS.
    Microsoft Authenticator
  2. Hvis du ser en personvernerklæring, velg Jeg godtar .
  3. Du må kanskje trykke på Legg til konto , og deretter på Arbeid eller skolekonto . Ellers fortsetter du til neste trinn.
  4. Trykk på Skann en QR -kode (la appen ta et bilde på dette tidspunktet).

Trinn 2: Skann QR -koden

1. Gå til siden med sikkerhetsinformasjon .
    • Hvis du ikke kan logge på, velg Neste . Deretter fortsetter du til neste trinn.
      Mer informasjon påkrevd
    • Hvis du kan logge på, velg Legg til metode . Velg Autentiseringsapp fra listen, og velg deretter Legg til .
      Legg til Authenticator -appen
  2. Under Start med å hente appen velger du Neste .
    Last ned nå
  3. Under Konfigurer kontoen din velger du Neste .
    Konfigurer kontoen din
  4. Hold opp mobilenheten din for å skanne QR -koden. Velg deretter Neste .
  5. Merk: For å angi koden uten å bruke en QR -skanner, velger du Kan ikke skanne bilde . Fra appen nederst på skjermen trykker du på Eller skriv inn kode manuelt , skriver inn koden og URL -adressen og trykker på Fullfør .

Skann QR -kode
  6. Appen vil be deg om å godkjenne påloggingen. Når varselet er godkjent, velger du Neste .
    Varsling godkjent

Trinn 3: Legg til et telefonnummer

Du kan bli bedt om å legge til telefonnummeret ditt hvis det ikke allerede er en påloggingsmetode.

1. Skriv inn et telefonnummer og velg Tekst til meg en kode eller Ring meg . Velg deretter Neste .
    Angi telefonnummeret
  2. Angi koden og velg Neste .
  3. Når telefonen din er bekreftet, velger du Neste .
  4. Du får se en suksessmelding. Velg Ferdig .
    Vellykket!

E -postkontoen din vil vises under Autentisering i appen, og du vil se Microsoft Autentisering på siden med sikkerhetsinformasjon . Nå er du klar til å bruke Autentisering -appen for å bekrefte identiteten din når du logger på eller konfigurerer e -post .

Merk: Passordfunksjonen i Autentisering -appen er ikke tilgjengelig for Microsoft 365 fra GoDaddy -kontoer.