Bruk POP-innstillinger for å legge Workspace Email til en klient

Du kan bruke POP (Post Office Protocol) for å legge til e-postadressen din i de fleste e-postklienter. POP-innstillinger har begrensninger, som kan føre til problemer med tilgang til e-postene dine fra flere enheter. Finn ut mer om forskjellen mellom IMAP og POP og se hvilke type kontoinnstillinger du har.

1. Logg på Konfigureringssenter for e-post med Workspace Emailadressen- og passordet ditt.
  2. Under Innstillinger for e-postserver vil du se innstillingene Innkommende server (POP3) og Utgående server (SMTP).
    POP- og SMTP-innstillinger i Innstillinger for e-postserver
  3. Åpne din valgte e-postklient og opprett en ny konto.
  4. Når du kommer til innstillingene for IMAP/POP, angir du informasjonen Innkommende server (POP) og Utgående server (SMTP).

ServerSSL-port (sikker)
    pop.secureserver.net995
    smtpout.secureserver.net465
  5. E-postklienten din vil kanskje kreve passordgodkjenning for din Utgående e-postserver. Hvis den gjør det, angir du Workspace Email-adressen- og passordet ditt.
  6. Når e-postadressen din er på e-postklienten din, sender du deg selv en test-e-post fra Nettpost og svarer på den.