Sett det nye domenet ditt i arbeid

Gratulerer med ditt nye domenekjøp! Bruk domenet ditt til å opprette et nettsted, en e -postadresse eller koble til et eksisterende nettsted.

Koble domenet mitt til Websites + Marketing -nettstedet mitt

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Administrer ved siden av domenenavnet ditt.
  6. Hvis du blir spurt, velg Jeg har allerede et domene .
  7. Velg Velg et domene eller Endre domenet mitt .
  8. Velg domenet du ønsker fra listen, eller angi domenet og utvidelsen uten www foran. Skriv for eksempel inn mycoolsite.com ikke www.mycoolsite.com.
  9. Velg Fortsett .
  10. Sjekk at domenet er riktig og at det er det valgte alternativet. Velg deretter Lagre & Publiser eller Lagre . Endringene dine vil ikke være synlige for andre før du publiserer.

Tilbake til toppen

Endre domenet på Administrert WordPress -nettstedet mitt

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Managed WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil endre domenet på, velger du Innstillinger framenyikonet menyen.

velg innstillinger
  4. I delen Domener velger du Legg til.
    velg legg til for å vise menyen
  5. Velg Nytt primærdomene fra menyen.
    velg nytt primærdomene
  6. Følg med veiviseren for å velge og legge til domenet ditt.

De fleste DNS -oppdateringer trer i kraft med en time, men det kan ta opptil 48 timer å oppdatere dem globalt.

Tilbake til toppen

Opprett min Microsoft 365-e-postadresse

1. Logg på E & Office -instrumentbord (bruk GoDaddy -brukernavnet og passordet ditt).
  2. Hvis du allerede har en Microsoft 365 -e -postadresse fra GoDaddy, velger du Legg til bruker . Hvis dette er den første Microsoft 365 -e -postadressen din, går du videre til neste trinn.
    Legg til brukerknapp med personikon
  3. Velg domenet du ønsker å bruke, og velg Fortsett .
    Velg domene og Fortsett
  4. Opprett e-postadressen. Unngå å bruke tall eller spesialtegn, da de er vanskeligere å huske og skrive inn. (Bruk for eksempel navnet ditt, som jane@coolexample.com eller jpointsman@coolexample.com.)
  5. Angi Fornavn og Etternavn .
    Angi ny e -postadresse og navn
  6. For Koble til domener bruker du rullegardinmenyen til å velge Ikke del. (Ved å koble til domener kan brukere dele kontakter og filer, som for eksempel hvis domenene er en del av én virksomhet.) Hvis dette er det første e-postdomenet ditt, får du ikke opp dette alternativet.
  7. Velg Ja for å tilordne denne kontoen administratortillatelser. Hvis du allerede har en e-postkonto, må du velge hvorvidt den nye e-posten som opprettes er til deg selv eller noen andre.
  8. Skriv inn et unikt passord i boksen Opprett et passord. (Det er viktig å bruke et annet passord enn GoDaddy-passordet ditt.) Hvis du allerede har en e-postkonto, velger du Opprett mitt eget passord først.
  9. Merk: Hvis du skal opprette en e-postkonto for en annen bruker kan du bruke et midlertidig passord, slik at de kan endre det senere.

10. Skriv inn den tidligere e-postadressen din i boksen Send kontoinformasjon til.
  11. Velg Opprett . Når Microsoft 365 -e -postadressen din er klar, vil du motta en bekreftelse på den tidligere oppgitte e -postadressen.
    Angi e -postadresse og opprett.

Det kan ta opptil 24 timer før e -postadressen din fungerer som den skal.

Tilbake til toppen

Videresend domenet mitt