Sett Online-avtale betalinger med Square

Funksjonen for Online-avtaler krever ikke at kundene betaler for tjenester på forhånd. Du kan imidlertid når som helst gjøre dette ved å koble Online-avtaler til Square-betalingssystemet.

Note: This feature is available only to GoCentral (U.S.) customers with a Business Plus or eCommerce plan. If you haven't enabled Online Appointments, see Legg til Nettavtaler-del først.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produkt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Åpne i Avtaler-panelet.
    klikk på Åpne i Avtaler-panelet
  4. I den øvre verktøylinjen klikker du på Innstillinger og velger Betaling.
    klikk på betalinger i menyen
  5. Velg en betalingsprofil:
    • Velg Krev full forhåndsbetaling eller Krev delvis forhåndsbetalt depositum oppgi et depositumbeløp, og klikk deretter på Spar. Når Vellykket-bekreftelsen vises, klikker du på Koble til, og gå deretter til trinn 6.
    • Velg Ikke forhåndsbetaling for å betale selv. Når Suksess -bekreftelsen vises, klikker du på Nettsted i toppmenyen for å gå tilbake til hovedvinduet til nettstedet ditt.
  6. Du kan logge inn hvis du allerede har en Square-konto Hvis ikke, kan du klikke på Registrer deg for å opprette en.
    Logge inn eller registrere
  7. Når vinduet Betalingsinnstillinger vises på nytt, er du klar til å godta Square-betalinger.
    Betalingsinnstillinger utført

Merk: For å se eller endre noen av dine Square-kontoinnstillinger må du klikke på Vis kontrollpanel.