Sett opp betaling for Nettbutikken min

Få betalt for dine digitale og fysiske produkter med sikker netttransaksjoner som både du og kundene dine kan stole på. Du kan også ta betalt ved å legge til en PayPal-knapp, godta betaling for avtaler på nettet eller gjennom betalingsalternativer som ikke er nettbasert.

Godta full eller delvis nettbetaling gjennom GoDaddy Payments (inkludert Apple Pay og Google Pay), PayPal, Square eller Stripe (inkludert Apple Pay). Finn ut mer om GoDaddy Payments.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På Instrumentbordet velger du Handel, og under Produkter velger du Metoder.
    • For Premium-nettbutikk: På instrumentbordet ditt går du til Innstillinger > Betalinger.
  1. Velg Koble til ved siden av betalingsmetoden du ønsker å legge til, og følger ledeteksten for å legge til kontoen eller opprette en ny en. Du kan legge til én kreditt-/debetkortmetode, PayPal og betalinger som ikke er nettbaserte.

Merk: (Valgfritt) Apple Pay vil ikke vises med mindre du går til den publiserte butikken din på en Apple Pay-aktivert enhet og viser produktsiden din slik en hvilken som helst kunde ville ha gjort. Apple Pay-knappen vises også på kassesiden.
Apple Pay-knapp i kassen