Konfigurer domenet mitt

Gratulerer videre får ditt nye domene ! Du har tatt et spennende første trinn i din nettsatsing, og med så mange måter å bruke et domene på, kan det være vanskelig å velge hva du skal gjøre videre. Så vi har stilt opp noen alternativer for å komme i gang & mdash; se en video for å få ideer, eller velg en av fanene for informasjon om andre alternativer for domenet ditt.

Mer av en visuell elev? Vi har noen flotte opplæringsvideoer du kan se og (forhåpentligvis) bli inspirert av.

En introduksjon til domener

Bruk domenet ditt for virksomheten din

Oppdaterer kontaktinformasjon på domenet ditt

Administrer domenefornyelser

Opprett et nettsted med Websites + Marketing og publiser det på domenet ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Administrer ved siden av domenenavnet ditt.
  6. Hvis du blir spurt, velg Jeg har allerede et domene .
  7. Velg Velg et domene eller Endre domenet mitt .
  8. Velg domenet du ønsker fra listen, eller angi domenet og utvidelsen uten www foran. Skriv for eksempel inn mycoolsite.com ikke www.mycoolsite.com.
  9. Velg Fortsett .
  10. Sjekk at domenet er riktig og at det er det valgte alternativet. Velg deretter Lagre & Publiser eller Lagre . Endringene dine vil ikke være synlige for andre før du publiserer.

Opprett en profesjonell e -postadresse ved hjelp av domenet ditt med Microsoft 365 .

1. Logg på E & Office -instrumentbord (bruk GoDaddy -brukernavnet og passordet ditt).
  2. Hvis du allerede har en Microsoft 365 -e -postadresse fra GoDaddy, velger du Legg til bruker . Hvis dette er den første Microsoft 365 -e -postadressen din, går du videre til neste trinn.
    Legg til brukerknapp med personikon
  3. Velg domenet du ønsker å bruke, og velg Fortsett .
    Velg domene og Fortsett
  4. Opprett e-postadressen. Unngå å bruke tall eller spesialtegn, da de er vanskeligere å huske og skrive inn. (Bruk for eksempel navnet ditt, som jane@coolexample.com eller jpointsman@coolexample.com.)
  5. Angi Fornavn og Etternavn
    Angi ny e -postadresse og navn
  6. For Koble til domener bruker du rullegardinmenyen til å velge Ikke del. (Ved å koble til domener kan brukere dele kontakter og filer, som for eksempel hvis domenene er en del av én virksomhet.) Hvis dette er det første e-postdomenet ditt, får du ikke opp dette alternativet.
  7. Velg Ja for å tilordne denne kontoen administratortillatelser. Hvis du allerede har en e-postkonto, må du velge hvorvidt den nye e-posten som opprettes er til deg selv eller noen andre.
  8. Skriv inn et unikt passord i boksen Opprett et passord. (Det er viktig å bruke et annet passord enn GoDaddy-passordet ditt.) Hvis du allerede har en e-postkonto, velger du Opprett mitt eget passord først.

Merk: Hvis du skal opprette en e-postkonto for en annen bruker kan du bruke et midlertidig passord, slik at de kan endre det senere.

9. Skriv inn den tidligere e-postadressen din i boksen Send kontoinformasjon til.
  10. Velg Opprett . Når Microsoft 365 -e -postadressen din er klar, vil du motta en bekreftelse på den tidligere oppgitte e -postadressen.
    Angi e -postadresse og opprett.

Det kan ta opptil 24 timer før e -postadressen din fungerer som den skal.

Videresend domenet ditt til en annen URL og koble til et separat nettsted, sosiale medier -side eller til og med din favoritt YouTube -kanal.