Sett opp domenenavnet mitt

Å sette opp domenenavnet ditt er det første trinnet for å skape en enestående tilstedeværelse på nettet. Dette er ditt merke og hvordan folk vil finne deg på nettet. Husk at dette gjelder bare hvis du ikke har aktivert domenet ditt ennå.

Lær mer om hvordan du bruker domenenavnet ditt med vårt kort video under.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Klikk på domenenavnet ditt i listen for å få tilgang til Domeneinnstillinger side.
  3. Klikk Bruk Mitt domene . Ser du ikke knappen? Dette betyr at domenet ditt allerede er aktivert, men du kan fortsatt stille det sette opp et nettsted eller en epostadresse .
  4. Velg alternativet som fungerer best for nettstedet ditt. Alternativene dine kan se annerledes ut, avhengig av kontoinnstillingene dine.

Finn ut mer